nieuw

Info nieuwe leerling

Boeken bestellen

Bestel je boeken

Laptopproject

Met het oog op de groei van onze school en de razendsnelle veranderingen in onze maatschappij, is digitale geletterdheid een absolute noodzaak geworden om bij te blijven. Om onze leerlingen alle kansen en mogelijkheden te bieden, startten we in schooljaar 2023-2024 met een laptopproject voor de A-stroom, doorstroom- en dubbele finaliteit.

Element maakt géén winst op de laptops, maar boekt wel LEERwinst bij de leerlingen! Instappen in het laptopproject kan via onze externe hardware partner Signpost, die zich bezig houdt met het aanbieden van computermateriaal, terwijl Academic Software voor een zéér voordelige prijs Office- & Adobe-pakketten aanbiedt.

Je kan kiezen uit 2 modellen. In bijna alle gevallen is de Chromebook meer dan voldoende om te gebruiken op school. Enkel de leerlingen die kiezen (of in de toekomst gaan kiezen) voor de grafische richting in 3A moeten verplicht de laptop nemen.

Bestel je pc

br

FAQ laptopproject

Waarom allemaal hetzelfde toestel?

  • Bij een defect snel kunnen werken met een vertrouwd reservetoestel garandeert een continue lesverloop, wat uiterst belangrijk is in een les, bij een vuurkans of vuurproef.
  • Leerlingen en leerkrachten kennen elkaars toestel en helpen elkaar.
  • Geen afgunst tussen leerlingen.
  • Hulp van de school uit bij computerproblemen.

Wat indien ik nog maar net een toestel heb aangekocht en ik verder wil met mijn eigen toestel?

Dit kan zeker, maar dan kan er mogelijks geen verdere ondersteuning aangeboden worden vanuit de leerkrachten op school indien er zaken onduidelijk zijn. Het personeel van Element is immers vertrouwd met de toestellen die aangeboden worden.

Zorg ook zeker voor een goede hoes voor het dagelijks meenemen van en naar school.

Pc kopen

Je kan ervoor kiezen om dit toestel + hoes in 1 som te betalen, dan is het toestel direct van jou.

Pc huren

Je kan ervoor kiezen om deze pc te huren, dan betaal je deze pc eigenlijk in delen af. Je kiest zelf je termijn.

Indien je door omstandigheden de school vroeger verlaat, krijg je de mogelijkheid om de pc te kopen door het resterende bedrag in 1 keer te betalen.